Співачка Юла, дружина популярного телеведучого «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолія Анатоліча, яка нещодавно народила третю дитину, показала миле відео знайомства малюка з друзями сім'ї. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

"Вчора Нілу було 4 дні. Саме час для знайомства з друзями», - підписала вона коротке відео, на якому її чоловік виносить на поріг будинку їх крихітного сина.

При цьому немовля спить, а батько намагається відтворити з ним відому сцену з мультфільму «Король лев», де бабуїн Рафіки представляє майбутнього повелителя савани, новонародженого левеняти Сімбу всьому тваринному населенню Африки.

При цьому Анатолій Анатоліч простягає сина на загальний огляд, утримуючи його на витягнутих руках, і сміється.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Бозееееее, Юла, щастя вам нескінченного, який Ніл шикарний", "Прекрасний пацан, Дай Бог Здоров'я і щастя", - захоплюються фанати.

Деякі розпереживалися за самопочуття новонародженого малюка.

"Дивлячись це відео, переживала за дитинку", "Притримуйте голову, а то це з боку виглядає небезпечно. Вітаю вас", - пишуть люди.

"Блін, у цих людей троє дітей, ви серйозно вважаєте, що їм потрібно розповідати, як тримати дитину?", - відповідають їм інші коментатори.

Нагадавши, Олександр Пономарьов провів безсонну ніч з чоловіком Тоні Матвієнко Арсеном Мірзояном: "як це добре".

Раніше ми писали про те, що СБУ направила в Мінкульт новий лист з проханням прибрати ім'я Філіпа Кіркорова з " чорного списку", тому що він більше не загрожує нацбезпеці України.

Також "Знай.uа" писав, що Тарас Тополя з "антитіл" розповів, що найважливіше в житті: "Вони-майбутнє і колір!". Артист вказав на важливі речі