На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Лілії Ребрик з’явився новий допис, присвячений нетактовним чи непотрібним порадам від чужих людей.

На опублікованому фото вона на відпочинку – розслабилася, сидячи на балконі, і закинула стрункі ніжки на перила.

«Офіційний девіз цього поста: «пораду свою собі сам порадь». Навіяно нещодавніми «чудовими» рекомендаціями незнайомих людей. Які найдурніші поради в житті вам давали?», - підписала вона знімок.

«Мій топ: 1) Не цілуй дівчат в обличчя (навіть не в губи!!!), бо у роті найбільше мікробів в організмі, можуть захворіти, ще й не будеш знати чим! 2) Ви так часто у кадрі, в інстаграм усе показуєте - не боїтеся, що вас можуть наврочити? Хоча б раз на місяць їздіть до бабки, щоб вас яйцями викачала! 3) У вас у родині коронавірус?! Терміново кожні дві години змащуйте у носі… ватною паличкою з господарським милом!», - поділилася вона дивними порадами.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

«І це всього три прекрасні поради, а їх у мене десятки. І, до речі, більшість «у лічку» в інстаграм! Як я на них реагую? Часом з усмішкою, а часом - з посмішкою. Точно можу сказати, що все це тренує моє терпіння і відчуття такту!», - вважає Ребрик.

У коментарях підписники діляться власним досвідом отримання безглуздих порад.

Публікація Лілі Ребрик, скріншот: Instagram
Публікація Лілі Ребрик, скріншот: Instagram

«Коли народила першу дитину, казали, що треба під подушечку положити ніж, щоб не наврочили», «Щоб не захворіти, треба капати в ніс сік цибулі. Це просто жах. Думаю, що після такої «профілактики» треба буде потім ніс лікувати», - пишуть фанати.

Нагадаємо, Лілія Ребрик показала "дике" кохання з чоловіком: "Обожнюю". Лілія Ребрик продемонструвала свої почуття

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лілія Ребрик підказала жінкам секрет правильного поцілунку: "Підвищує імунітет, спалює калорії". Ребрик підказала, як і коли правильно цілувати чоловіка

Також "Знай.ua" писав, Лілія Ребрик в ніч Івана Купала заплела вінок і почала роздавати поцілунки: "Все попереду...". Телеведуча, дотримуючись традицій, весело відсвяткувала Івана Купала