Відома зіркова тренерка і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася серією колажів з порівняннями і рентгенівськими знімками, розповівши, чому "широка кістка" - погане виправдання для людей із зайвою вагою.

Так, артистка зазначила, що кісток в тілі близько 206, вони дуже міцні, проте досить легкі - вага відмитих і висушених кісток близько 4-5 кілограм.

Аніта зазначила, що кістки в тілі живої людини займають лише 10-15% від нормальної ваги тіла, широка і вузька кістка відрізняються максимум на 1 або 2 кілограми.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Кісток в тілі людини приблизно 206 🙌 🏻

Кістки дуже міцні, але "повітряні"

Вага кісток відмитих і висушених приблизно 4-5 кг і у всіх у нас вони приблизно однаково будуть виглядати в землі ☺ ️ і яка була вага за життя визначить тільки експертиза.

Так-так, знаю, ідея про широку кістку і вагу руйнується на очах)

Кістки на 70% складаються з мінералів 🙌 🏻
У тих, хто тренується вони міцніше, ось чому з віком важливо не закидати рух, а навпаки, не давати скелету розсипатися і «стоншуватися».

В середньому вага "живого" скелета близько 10-15% від нормальної ваги тіла 🙌 🏻

Тож якщо я важу 60 кг, то 7-9 кг-це у мене вага саме кісток !

Широка кістка і тонка відрізняється у вазі ну на 1-2 кг🙌 🏻...

...Мета посту: розширити сприйняття себе і зазирнути всередину тіла. На любителя 😜 ☝ 🏻 "

instagram.com/anitasporty/

instagram.com/anitasporty/

instagram.com/anitasporty/