Популярна українська фітнес-тренер і телеведуча Аніта Луценко згадала, як після пологів екстремально схудла. Спеціально для Каті Осдачів спортсменка розповіла, що перед народженням доньки мала вагу 80 гк. У знаменитості була мета - потрапити на обкладинку своєї книги, тому вона почала активно працювати над фігурою.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету "Світського життя", який вже доступний в мережі YouTube.

Аніта Луценко, скріншот: YouTube
Аніта Луценко, скріншот: YouTube

"Книга була про тіло, там вже дизайнером було закладено, що тут мої фоточки в купальнику, але в той момент я була 80 кг. Я розуміла, що книга вже написана, час її випускати. Є 4 місяці і я розуміла, що треба прийти у форму. Потім стало 52 кг, але це вже було трохи занадто. Це був якийсь режим, я настільки сильно не хотіла бути ось цією мамою, яка не миє волосся, таке буває, у мене був якийсь такий образ, ось я зараз сяду вдома, нічого не буду робити і як розслаблюся, то все. Мені хотілося цього не допустити, тому так багато працювала", - поділилася Аніта.

Також відомо, що нещодавно доньці Луценко Мії, яку вона народила коханому Олександру, виповнилося 5 років. Тренер розповіла, що перший ювілей сім'я відсвяткувала в ресторані з купою гостей, дітей і казкових героїв. Аніта поділилася, що подарувала іменинниці: "Це була база "Щенячий патруль", куди можна заїжджати і так далі. Мія обожнює цей мультик".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Аніта Луценко з донькою, instagram.com/anitasporty
Аніта Луценко з донькою, instagram.com/anitasporty

Крім того, фітнес-тренер зізналася, чи збирається стати мамою вдруге.

"Чесно, я налаштовуюся, але все не можу налаштуватися на рік поганого сну, але я працюю над собою. Чоловік завжди за, і 10 дітей, і все що завгодно", - зазначила вона.

Раніше повідомляли, ожиріння призводить до безлічі проблем зі здоров'ям, медики б'ють на сполох: страждає весь організм.

Як повідомляв Знай.uа, забудьте про дієти: Аніта Луценко видала прості правила для здорового і красивого тіла.

Знай.uа писав, Аніта Луценко розкрила мрію маленької доньки: "стайня" в квартирі.