Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно знаменитість разом з дружиною Сніжаною вирушили в сонячну Одесу, зупинившись в одному з готелів міста.

Так, артист показав, яким його бачить на початку дня кохана - Сергій позував із зубною щіткою в роті на тлі ванної кімнати.

При цьому виконавець був топлес, обмотавшись лише білосніжним рушником і демонструючи результати занять спортом - Бабкін займається йогою, бігом, плаванням, велотренуваннями.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Ранковими очима дружини 👀

@snezhana_babkina"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи співака компліментами: "живіт не втягнув!", "Аполлон 😁", "мій стандартний домашній стиль🤙 🏻 🤣", " шановний Сергій Бабкін. У що закохуються люди?", "Ель-Серго, ля мачо😂 🔥".

Варто відзначити, що раніше Сергій і Сніжана Бабкіни дали відверте інтерв'ю Катерині Осадчій і шоу "Світське життя". Так, дружина відверто розповіли про зради співака, які відбулися ще 10 років тому. За словами самого артиста, він зрадив Сніжані зі 100 коханками.