Український музикант, актор, автор пісень, а також учасник колективу "5'Nizza" Сергій Бабкін регулярно ділиться з багатотисячною армією шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram.

Як відомо, зараз 42-річний виконавець відпочиває з дружиною Сніжаною і дітьми на популярному турецькому курорті Бодрум. Там зіркова сімейка зустрілася з телеведучими Юрієм Горбуновим і Катериною Осадчою, яка скоро народить малюка.

"Раді були зустрічі з Катею Осадчою 🤍 Вперше сім'я Бабкіних у повному складі в "Світське життя", - написав Сергій.

При цьому на знімку молодшого сина Бабкіна Елісея немає. У коментарях артист жартівливо пояснив, що дворічний хлопчик їх фотографує.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"👏❤️ А наймолодший фоткає?!" - запитали коментатори у Сергія.

скріншот

Раніше ми писали про те, що Сергій Бабкін вразив архівами юнацьких років: вилитий Віктор Цой. Співак поділився кумедним фото з минулого, фанати залишилися в захваті.

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна зачарувала їх з Сергієм красенем-сином: "Татова копія". Сніжана Бабкіна зворушила шанувальників знімком з маленьким Єлисеєм.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сніжана Бабкіна потрапила в біду в Туреччині, Сергій не зміг допомогти: "Почала задихатися".

Також портал Знай.uа писав, що Сніжана Бабкіна в купальнику похвалилася екстримом у воді: "З першого помаху весла".