Зовсім скоро на телеканалі "1+1" стартує новий сезон вже культового шоу "Танці з зірками", де українці будуть спостерігати за хореографією зірок шоу-бізнесу на паркеті і вболівати за своїх улюбленців.

Першою учасницею проекту стала співачка, переможниця "Євробачення-2016" Джамала, другим - вокаліст групи "ТНМК" Олег Михайлюта, також відомий як Фагот, третьою - солістка групи "KAZKA" Олександра Зарицька, четвертим - Олексій Суровцев, актор, триразовий чемпіон України зі стриптизу.

Так, 26 липня стало відомо ім'я і п'ятої учасниці, яка прийняла #танціззіркаміchallenge - нею стала акторка "Жіночого кварталу" і шоу "Ліга сміху" Анастасія Оруджова. На відео артистка нібито танцювала зі своїми колегами - Іриною Сопонару і Тетяною Песик, а після попросила дівчат залишити її, адже тільки Анастасію покликали в "Танці".

При цьому зірку забавно відмовляє Юрій Ткач, який брав участь у проекті в 2017 році - вони з Ілоною Гвоздьовою вибули за крок до фіналу. Челлендж Оруджова передала Івану Люлєнову.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я приймаю #танціззіркамиchallenge від Олексія Суровцева @surovtsev.alexei та кидаю виклик Івану Люлєнову @ivanliulenov

Зустрінемось на паркеті "Танців з зірками"!

Ой йооооооооо)))))"