Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська, яка є кумою відомого виконавця Михайла Хоми (Дзідзьо), частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 780 тисяч чоловік.

І раніше виконавиця демонструвала, як відбувається процес масажу обличчя. Жінка ділилася фотографіями і відео з кабінету косметолога, який в якийсь момент навіть використовував струм. А Ольга жартувала, що подібна інформація може тільки потішити її ненависників.

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

А зараз Цибульська постаралася відповісти на цікаве питання фаната в Stories.

- Як навчитися повністю довіряти коханому?

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Мені здається, що потрібно згрудитися і не намагатися впливати на ті речі, на ті ситуації, на які ти впливати не можеш. Страховок не існує. Довіряй тому, що з тобою відбувається. Проживай це все. І отримуй від цього максимум", - заявила артистка, сидячи в машині.

Ольга Цибульська, скріншот: Instagram Stories
Ольга Цибульська, скріншот: Instagram Stories

— Які ваші сильні сторони?

"1) легкість в складному і складність в простому. 2) класна попа", - заявила Ольга Цибульська.

Ольга Цибульська, скріншот: Instagram Stories
Ольга Цибульська, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, кума Дзідзьо Оля Цибульська показала свої диньки: "Сьогодні прямо випадає"

Як повідомляв "Знай.ua", куму Дзідзьо Олю Цибульську вдарило струмом, а вона і не проти: "Здійснилася мрія"

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська не може робити це вночі: "Допоможіть!". Вона приймала заспокійливе, а надалі планує відмовитися від щоденної чашки кави.