Про те, що зірка естради Віктор Павлік та його нова пасія Катя Репяхова одружилися гудяли усі таблоїди у 2020-му році.

До слова, 55-річний Павлік одружувався тричі. Востаннє, до Каті, Віктор Павлік, був 25 років у шлюбі із Ларисою Созаєвою. Майже на 30 років від нього молодша обраниця Репяхова – його четверта дружина. Пара розповідала, що відносини почалися ще у 2015-му році. До речі, сама Катерина не раз зізнавалась, що потайки бігала на концерти віктора, бо полюбляла його творчість. Згодом, закохані познайомились, Катя стала концертним директором Павліка. Із часом, їхні відносини переросли рамку ділових.

У червні цього року закохана пара стала батьками – Катерина народила Віктору сина Мишка. Паралельно із материнством, вона активна користувачка соцмережі Instagram. Веде власний блог, у якому розповідає практично про кожен свій крок та відносини із зіркою Віктором Павліком.

Сьогодні, на своїй сторінці в Instagram, Катерина виклала дещо дивне сторіс.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"У нас окреме приміщення, щоб Мишко поїв, " – підписала вона на відео.

У сторіс вона показує величезну банкетну кімнату, стіл із білою скатертиною, гарно вбрані стільці. Склалося таке враження, що сина Мишка, зіркове подружжя із малечку привчає до "царських звичок".

Як виявилось, подружжя саме зараз подорожує. Зупинившись у одному із готелів, вона просто зайшла у банкетний зал і зняла сторіс.

Нагадаємо, Дружина Віктора Павлика з дитинства любила творчість чоловіка: потайки бігала на його концерти

Також Знай.uа писав Катерина Репяхова згадала, як їх з Віктором Павліком "звів" психолог: "Мріяла про це завжди"

Як раніше повідомляв Знай.uа Катерина Репяхова розповіла, хто вона насправді, і чим займалася до Віктора Павлiка: "Знайшла в собі сили"