Відома українська блогерка, яка не так давно народила сина від популярного артиста Віктора Павлiка, Катерина Репяхова вирішила знову познайомити себе з шанувальниками.

Дівчина зважилася оновити свій пост- знайомство, так як за останній час у Катерини стало вдвічі більше аудиторії. Хоч, є і ті, хто стежить за нею вже кілька років, є кілька простих фактів, про які багато і не здогадуються.

Зараз їй 27 років, і народилася вона в місті Дніпро. Після школи, в 17 років кинула все, і поїхала вчитися до Києва, вступивши до Київського національного університету Шевченка, на спеціальність Культурологія.

"На третьому курсі я працювала в студії йоги адміністратором після закінчення університету я стала працювати директором гастрольної діяльності в Діми Карпачова. І вже пізніше стала працювати зі своїм майбутнім чоловіком" - розповідає дівчина про своє життя.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Перед початком карантину Катерина Репяхова "знайшла в собі сили" вести блог, хоч, і завжди мріяла про це. І ось, вже більше року вона сповіщає шанувальників про своє життя, і на даний момент велика частина «ефіру» присвячена малюкові Міші, який народився на світ трохи більше місяця тому.

"Звичайно є ще багато цікавих фактів з мого життя, але здається, ніхто не читає такі довгі пости 🙈" - підсумувала Дружина Віктора Павлiка.

Новий знімок був зроблений в Карпатах, куди вони вирушили відпочивати всією сім'єю. Дівчина присіла на шкуру білого кольору, і зробила фотографію на тлі гір.

Нагадаємо, Катерина Репяхова показала, чим спокушала Віктора Павлика: "Це красиво і елегантно"

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Павлик" збанкрутував " після пологів молодої дружини: "Продавати"

Знай.ua писав, Репяхова зважилася на сміливий експеримент після пологів: Віктор Павлік не впізнає