Співробітники Нацгвардії врятували маленьку дівчинку. У соціальній Фейсбук-сторінці МВС з'явилося відео порятунку дитини.

Діти є одними з найбільш вразливих категорій населення, який іноді потрапляють в надзвичайні ситуації. У період з січня по червень цього року було зареєстровано 51 надзвичайних ситуацій.

В їх результаті загинуло шістдесят три людини, четверо з них діти. Крім цього від небезпечних пригод постраждало сто шістдесят одна людина, з них велика частина (сто шість осіб) складають діти.

нацгвардія, ілюстративне фото, з відкритих джерел
нацгвардія, ілюстративне фото, з відкритих джерел

Найбільше надзвичайних ситуацій зареєстровано в Київській області-п'ять пригод. Потім йде місто Київ і Донецька область - чотири події.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

По три події сталося у Волинській, Дніпропетровській, Запорізькій, Львівській, Миколаївській, Тернопільській, Херсонській та Черкаській областях

Нещодавно в Запоріжжі ледь не сталася дана подія. Малолітня дитина забралася на вікно другого поверху і ледь не випала. На щастя, його помітили співробітники Нацгвардії. Вони не розгубилися і змогли врятувати дитину.

Вияснитися, що в той момент двійко сестра молодший 3-х лет знаходитися будинки без нагляду: батько пішов на роботу, а мати - на добовий гулянка.

"Дякуємо військовослужбовцям за миттєву реакцію та професіоналізм", - пишуть у прес-службі МВС.

Нагадаємо, раніше По Україні йде хвиля закриття десятків шкіл: батьки виходять на страйки і "атакують" Верховну Раду

Як повідомляє портал «Знай.иа» Індію "пожирає" спалах коронавірусу, тіла спалюють прямо на вулиці: "більше крематоріїв..."

Як повідомляв Знай.иа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу. Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет заявив про те, що діти повинні йти в школу. Новий навчальний рік у МОН традиційно планують розпочати 1 вересня.