Юрій Ткач постраждав від гречки. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать 1,7 мільйона шанувальників.

26 липня в сторіз він опублікував відеозапис разом з іншим коміком Дмитром Голубєвим, який приміряв образ кухаря. Обидва чоловіки спробували посмажити гречку на сковороді, проте дана крупа дивним чином на це відреагувала.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У якийсь момент вона почала стріляти, що змусило обох коміків відчути себе на полі бою. Юрій Ткач був змушений повзти на карачках, щоб не потрапити під "обстріл". А Голубєв взяв другу каструлю, використовуючи її як щит.

Попкорн з гречки?
, - запитав він шанувальників і запропонував їм відповісти, чи є це правдою чи брехнею.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.uа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.