Українці, які сподівалися нормально відпочити на пляжі в селі Приморське Херсонської області, опинилися в напівзруйнованому будиночку. Про це вони написали в телеграм-співтоваристві «Чорний список».

"Трохи емоцій від відпочинку на базі Sea Line в селі Приморське (Більшовик). На другий день відпочинку відвалилася плитка в санвузлі, трохи дитини не порізала, а після дощу взагалі побігла вода по стінах. І так в кожному будиночку на базі. Не рекомендую їхати відпочивати туди. На фото видно і цвіль, і потік, і відносини адміністрації", - пише засмучений відвідувач.

У коментарях люди додають, що вартість проживання в такому будиночку - 180-200 гривень з людини.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Інфа з сайту. Якщо прибрати плитку, що відвалилася, то інше очікувано за ці гроші", - вважають коментатори.

На туристів, які вирішили скаржитися на умови проживання, обрушився цілий шквал критики.

"Я не зрозумів, ви на море приїхали або жити заселилися, Пі*ті на море», «вони знімають за копійки, а потім хочуть СЕРВІС», «вже краще тоді зняти у бабусі якийсь сарайчик з літньою кухнею, ніж такий будиночок... І чистіше, і дешевше", - обурюються люди.

"Ну, немає тут нічого смішного. Ми бачимо те, що бачимо. А може, люди кілька років відкладали або взагалі не мали можливості поїхати до моря. І тут зважилися, невеликий бюджет сім'ї, перший раз для дитини морський берег... Звичайно, люди шукають по бюджету, і ось нібито не люкс, але ціна прийнятна... Так, вони приїхали на море. Але відпадає плитка і поточний стелю... Ну якось дивно. Не треба в нинішній час засуджувати людей, а тверезо дивитися на реалії», - вважають інші.

Нагадавши, Чорне море заполонили медузи, українцям назвали топ-5 альтернативних місць для відпочинку: лимани, каньйони та озера

Також Знай.ua писав Полчища медуз на Азовському морі вивозять екскаваторами, пахне безбожно: відпочинок зіпсований

Як раніше повідомляв Знай.ua Кирилівку атакували полчища медуз, відпочивати стало нестерпно: "ситуація близька до катастрофи"