Відома українська скрипалька і співачка Ассія Ахат, учасниця зіркової сотні шоу "Співають всі", часто ділиться з шанувальниками постами з особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно 56-річна знаменитість вирушила на відпочинок в сонячну Туреччину, насолоджуючись канікулами серед зеленої галявини з басейном і пальмами, а також видом на море з блакитною водою.

Так, артистка приміряла міні-бікіні смарагдового кольору з квітковим принтом і розпустила довге темне волосся, жартівливо зізнавшись, що через спеку в 38 градусів їй доводиться буквально жити в басейні.

Зірка покрасувалася не тільки бронзовою засмагою, а й стрункою фігурою, за якою наполегливо стежить. При цьому виконавиця радісно посміхалася на камеру.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"38 градусів, доводиться жити в басейні."

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Асію компліментами: "як?? Як Тобі Асієчка вдається бути такою тендітною, як ельф!!! ❤ ️ ", "По-моєму, градус зараз став ще вище! 🔥 ", "Богиня❤️❤️❤️"," Красуня🔥
Дівчинка-дівчинка❤️", " нереальна краса😍 😍 😍", "моя лялечка❤️", "модель".

Нагадаємо, скрипалька Ассія Ахат повернулася в Україну після США і остовпіла

Як повідомляв портал "Знай.ua", Асія Ахат виринула із забуття зі світовою зіркою, тепер підкорює Голлівуд

Також "Знай.ua" писав, подруга Ірини Білик Ассія Ахат випустила кавер на відомий хіт