Зараз сезон відпусток, і багато зірок українського шоу-бізнесу вже встигли відпочити на морі, або ж тільки збираються. Як вони вибирають собі ідеальний купальник.

Літо в самому розпалі - зірки всі як одна переодяглися в купальники! У програмі "Ранок з Україною" на каналі "Україна" ведучі Григорій Герман і Марія Мельник з'ясували, чому співачка DOROFEEVA більше не публікує фото в одному купальнику, а NK | Настя Каменських їх для себе шиє сама.

Ось, наприклад, Надя Дорофєєва стежить за пляжною модою не тільки для себе, а заради шанувальників. Кілька сезонів поспіль вона викладала фотографії в чорному купальнику, і їй почали пред'являти претензії, невже вона не може собі дозволити купити новий: "Всi так обурилися! Мені було так неприємно, адже це мій улюблений купальник! Дивувати аудиторію - тепер частина моєї роботи".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після цього вона полюбила міняти вбрання на пляжі, і у неї є не тільки різних кольорів, але і форм.

Суддя проекту "Співають всі!", шоумен Дмитро Коляденко також вирішив розповісти про свої купальні костюми. У нього є 7 плавок, і коли він приїжджає на курорт, то змінює їх кожен день.

"Наприклад, в понеділок у мене плавки в смужку. У вівторок - яскраво-жовті шорти. У середу - червоні в квіточку. Тобто набір тиждень. І я їх Міняю кожен день" - розповів шоумен.

Настя Каменських також ретельно ставиться до вибору купальника: "Для мене це величезна проблема, тому що мені не всі підходять. Тому купальники я собі шию. Верх може бути будь-яким, а якщо говорити про низ – у мене є одна улюблена форма, ви можете побачити її на всіх фотографіях в Instagram".

Оля Цибульська розповідає, що її фото в купальнику неодноразово ставали приводом для обговорень. Вона взяла з собою у відпустку три купальника, і почала викладати в них фотографії, за що отримала пізніше купу негативних коментарів. Всіх почало дивувати, як можна на пляжі робити фото в купальнику.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа

Раніше ми писали про те, що розведений Позитив зізнався, що не дочекався свою дитину: "треба було чекати до останнього".