Колишня прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель вирішила зробити подарунок прессекретарю президента Росії Володимира Путіна.
Про це Юлія Мендель розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що Юлія Мендель вирішила подарувати свою книгу "Кожен з нас президент" прессекретарю президента Росії Дмитру Пєскову.

Юлія Мендель, скріншот з відео
Юлія Мендель, скріншот з відео

"Дмитро Сергійович, вирішила надіслати вам свою книгу "Кожен з нас президент", як від колишнього прессекретаря президента України прессекретарю президента Росії. Можливо Вам буде корисно дізнатися, що в світі існує не тільки ваша точка зору", — розповіла Мендель.

Також Юлія Мендель залишила свій автограф у книзі, яку має намір відіслати прессекретарю президента Росії.
Варто нагадати, що після анонсу про звільнення Юлії Мендель з посади прессекретаря Зеленського, вона заявила, що пише власну книгу мемуарів. У продаж книга "Кожен з нас президент" надійшла в липні 2021 року.

Нагадаємо, раніше Юлія Мендель розповіла про роботу з Володимиром Зеленським у книзі "кожен з нас президент", Ілля Ківа вже зібрався читати: "потужно".

Як повідомляє портал "Знай.ua" Юлія Мендель розкрила таємниці Гончарука, Богдана та Єрмака на службі у Зеленського: "Два метри с * кса"

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що Юлія Мендель перед виходом книги назвала велику проблему українців: "держава слабких"