Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга сміху", а тепер і в шоу "Співають всі", часто радує мільйонну аудиторію цікавими публікаціями в Instagram.

Цього разу 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" розмістила короткий ролик, на якому випробувала на собі ефект маски для фото. У кадрі Могилевська позує для шанувальників з яскравим макіяжем, під українську пісню відомої групи "Go_A", яка брала участь у Євробаченні 2021 з піснею "Шум". Фільтр-маска змінив Наталії колір зіниць і додав язики полум'я на щічки. Варто відзначити, що артистці маска дуже до лиця.

Користувачі соцмережі активно прокоментували публікацію. Багато захопилися образом співачки, засинаючи її приємними компліментами.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

скріншот з коментарів

Але були і ті, у кого побачене не викликало позитивних емоцій, і навіть жахнуло.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що схудла Наталія Могилевська замахнулася ще на одну вершину: "Тільки сміливим".

Як повідомляв Знай.uа, "Співають всі": на телеканалі "Україна" стартували зйомки грандіозного вокального шоу.

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська розкрила багаторічну таємницю, і Влад Яма тут ні при чому.