Школярі. Фото: Фокус.
Школярі. Фото: Фокус.
Школярі. Фото: Фокус.

Українським школярам до 1 вересня роздадуть 300 мільйонів: хто отримає на рюкзаки та щоденники

В Україні Уряд прийме постанову про виділення грошей дітям з малозабезпечених сімей. Дітям з багатодітних малозабезпечених сімей до 1 вересня виділять по 2 тисячі гривень. В уряді зазначили, що ці гроші знадобляться дітям на підготовку до навчання.

Михайло Заливако, фото з Instagram
Михайло Заливако, фото з Instagram

Михайло Заливако зарився головою в жіночі груди: "Хто не відчував, раджу"

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Михайло поділився зворушливою фотографією з Ганною. У кадрі молода пара стоїть на причалі і міцно обіймаються, зливаючись в поцілунку, а на фоні відкривається шикарний вид на озеро. У підписі до публікації чоловік зізнався в тому, що дуже сумує за своєю коханою, адже зараз вони знаходяться в розлуці, через від'їзд "Холостяка" в сонячну Одесу для зйомок нового тревел шоу.

супермаркет, фото: Знай.uа
супермаркет, фото: Знай.uа

Масло по 100 грн? Які продукти в Україні подорожчають восени

Восени в Україні спостерігатиметься зростання цін на окремі категорії продуктів харчування. Найбільше злетять ціни на товари з першої групи. Перелік продуктів, ціни на які зростуть з осені: соняшникова олія; зернові; яйця; молоко; яловичина.

СБУ - фото СБУ
СБУ - фото СБУ

Шахраї придумали нову схему "розводу" водіїв

До нашої редакції звернувся водій Олександр Нікітюк, який і став жертвою ретельно продуманої постановки злочинців - вони інсценують ДТП, змушуючи за лічені години заплатити близько 100 тисяч. А головним "козирем" є те, що вони представляються співробітниками СБУ - посвідчення, форма, розмови з псевдо-правоохоронцями в спецформі підсилюють ефект реальності.

Влад і Лілія Яма, instagram.com/liliya_yama
Влад і Лілія Яма, instagram.com/liliya_yama

Влад Яма "втік" від своєї дружини до лісу: довелося кликати Світлану Лободу

На сторінці Лілії Ями в соцмережі Instagram з'явилася нова фотографія пари, зроблена в лісі. На фото Лілія яма в гарній сукні з пишними рукавами простягнула руки до свого чоловіка, який прямує вглиб лісу. Для підпису фотографії Лілія Яма використовувала слова однієї з пісень української співачки Світлани Лободи.