Популярний український співак Павло Зібров, який продовжує радувати шанувальників своєю творчістю і незамінним образом з пишними вусами, нещодавно став запрошеною зіркою на нове шоу "Співають всі" телеканалу "Україна" в ролі судді.

Про свої емоції від пропозиції, а також подарунки на гастролях Павло розповів в одному з нещодавніх інтерв'ю.

Павло Зібров, скріншот з відео
Павло Зібров, скріншот з відео

- І як вам?

- Мені сподобалося. Чому б не прийти, не подивитися і не відкрити для себе нові таланти нашого народу. Це дуже цікаво. Тут купити і підкупити неможливо, тому що сто суддів одному учаснику можуть дати максимальний бал, а іншому можуть і не дати. То підкуп не пройде. Тому сподіваюся, що переможе найталановитіший.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

- Де можна, можливо, в Києві зустріти Павла Зіброва?

- Ніде. Тільки у справах я їжджу до Києва. За свої роки, я стільки нагулявся, тому тільки у справах. Немає у мене такого, щоб просто гуляти. Часу немає. Я живу за містом на дачі. Там є де погуляти. У мене там гектар землі, я маю на увазі: садок, город, Лісок, клумби. З собакою також граю, тому просто поїхати і гуляти. Навіть, якщо поїду до Києва, то люди захочуть там зробити селфі, а Павло Зібров приїхав не гуляти і відпочивати, а працювати. Тим паче, що карантин. Не час зараз обніматися і цілуватися.

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

- Останнє питання, який найоригінальніший подарунок або подарунки ви отримували від шанувальників?

- На день народження, у мене були гастролі в Кіровоградській області, я не пам'ятаю, і мені винесли величезний подарунок з квітів. То здається були гвоздики. І мені зробили з тих гвоздик величезне панно. Павло Зібров і величезне серце. Зробили з різнокольорових квітів. Воно було 2х3 з рамочкою, а посередині серце. І нам довелося його вантажити в мікроавтобус з апаратурою. Але через 3-4 дні воно зав'язало.

Раніше повідомляли, Олег Винник приготував щось грандіозне для своїх "вовчиць": "Моя давня мрія".

Як повідомляв Знай.uа, Павло Зібров "заспівався" з улюбленцем "вовчиць" Олегом Винником: "доленосне рішення".

Знай.uа писав, учасниця Євробачення Катя Павленко з Go_A потонула в обіймах радісної фанатки: "Коли мені важко....".