На сторінці 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних запорожців у соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про Володимира "Бродягу", який перебуває у складі ЗСУ з 2014 року.
Чоловік, як відомо, прийшов на хвилі патріозма в армію, і отримав перше поранення (8 уламків в тіло) під час своїх перших боїв в Червонопартизанську. Зміг повернутися в АТО Володимир тільки до листопада.

Воїн ЗСУ, скріншот: Youtube
Воїн ЗСУ, скріншот: Youtube

"Після мобілізації і короткого відпочинку вдома, Бродяга підписав контракт на півроку в 1-му батальйоні 72 окремої механізованої бригади імені Чорних запорожців і продовжує військову службу в бригаді і по нині. 28-30 липня 2014 року була проведена операція зі звільнення Авдіївки від російських окупантів. На превеликий жаль, зі звільненням міста війна не покинула його околиці і триває досі", - йдеться в публікації.

Воїн ЗСУ, скріншот: YouTube
Воїн ЗСУ, скріншот: YouTube

З перших днів у напрямку Авдіївки відбувалися серйозні обстріли, але українським воїном вдавалося регулярно відбивати атаки путінських окупантів. "Бродяга" був найстаршим військовослужбовцем на одній з позицій. Її потрібно було утримувати за всяку ціну, тому між нашими захисниками виникло тотальне взаєморозуміння.
Як повідомляється, "Промзона" має стратегічне значення для оборони Авдіївки. І, на жаль, Володимиру довелося втратити багатьох побратимів на війні. Тому воїн з іншими товаришами по службі спорудив Меморіал В пам'ять про загиблих.

Нагадаємо, молодий воїн ЗСУ розповів, що найбільше допомогло йому на війні: "Відчуваю себе тут на своєму місці"

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", окупанти безперервно били з мінометів і гранатометів: українські захисники гідно відповідають вогнем

Знай.ua писав, з психолога в командири взводу: тендітна дівчина вразила силою на службі в ЗСУ