Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч зовсім нещодавно став багатодітним татусем. У нього та його дружини Юли народився син. Пара назвала новонародженого Ніл.

У своєму Instagram Анатолій Анатоліч активно ділиться подробицями батьківства та часто публікує знімки з маленьким сином. Цей раз також не став винятком. Телеведучий показав зворушливе фото з пологового будинку. На фото його син Ніл лежить на пеленальному столику, а Анатолій Анатоліч мило дивиться на нього.

Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча
Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча

Окрім цього відомий телеведучий та інтерв'юер зізнався, що досі звикається з тим, що він став батьком хлопчика. До того ж Анатоліч розповів, що вже мріє грати зі своїм сином у футбол чи якість інші ігри.

"Тиждень, як я батько хлопчика. Звикаю до цього статусу і дивуюся, чому він ще не хоче грати зі мною в футбол?", - так Анатолій Анатоліч підписав опубліковане фото.

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще