Юрій Горбунов порадував поклнніков фотографією з Туреччини. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов, який зі своєю дружиною, українською журналісткою і телеведучою, зіркою "Світського життя" Катериною Осадчою, чекають народження другої дитини, відпочиває в Туреччині.

І Катерина Осадча, і її чоловік Юрій Горбунов продовжують ділитися яскравими кадрами з відпустки, яку проводять зі своїм сином. Напередодні Юрій Гобунов зізнався, що не міг дочекатися того дня, коли нарешті зможе відпочити. А 28 липня він опублікував фотографії з сином на тлі моря.

На знімку видно, як Юрій Горбунов тримає хлопчика поруч із кумедним моторним човном, який стилізований під автомобіль для перегонів. Телеведучий не зміг втриматися, щоб не почати іронізувати на цю тему.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Водні гонщики до перемог готові! Температура повітря якраз підходить до водних змагань + 41 #літо #відпустка # Липень
, - повідомив він.

За дві години пост зібрав 2,5 тисячі відміток "подобається".

Крута у вас температура, але море рятує"; " Юрасик і Івасик-крута чоловіча компанія !!! 👍 👍 👍 🤗 🤗 🤗
, - пишуть вони.

Нагадаємо, раніше вагітна Катя Осадча втратила спокій перед пологами: Горбунов дозволив

Як повідомляє портал "Знай" вагітна MamaRika чесно показала, що відбувалося в її родині під час карантину: "не хочеться кричати"

Також "Знай" писав, що вагітна MamaRika насмішила "вовчим" апетитом, прямо ложкою з банки: "скільки я важу зараз?"