Відомий український телеведучий «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолій Анатоліч має чимало шанувальників. За його життям в Instagram стежать понад 190 тисяч шанувальників, тому він часто тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з життя.
Нещодавно телеведучий став багатодітним татусем. У нього та його дружини Юли народився син. Пара назвала новонародженого Ніл. Зараз у своєму Instagram Анатолій Анатоліч активно ділиться подробицями батьківства та часто публікує знімки з маленьким сином.

Скріншот stories Анатолія Анатоліча
Скріншот stories Анатолія Анатоліча

Цього разу у розділі stories Анатолій Анатоліч показав, як прогулюється по Києву на руках з новонародженим синочком.

"Вийшли з Нілом прогулятися по центру. Там за нами Майдан Незалежності, а ми зараз ідемо до театру. Пройдемось прогуляємось", - розповів Анатолій Анатоліч.

Також телеведучий показав своєму маленькому синочку свою найулюбленішу будівлю у Києві.

"Я просто в захопленні. Це мені здається найкрасивіша будівля в Києві. Ніл, подивись, як круто", - підмітив він.

Скріншот stories Анатолія Анатоліча
Скріншот stories Анатолія Анатоліча

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще