Відома українська співачка, яка живе і працює в Росії, має багато шанувальником. Тому, щоб бути з ними ближчою вона досить активна в своєму Instagram і ділиться тут новими фото або моментами з життя.
Цього разу Таїсія Повалій вирішила згадати грандіозний концерт "Білі ночі", який відбувся в Пітері. На концентрі вона виконала свою легендарну пісню "Одолжила". Ця пісня є однією з візитних карток співачки, тому в якості подяки українському поетові Юрію Рибчинському, який і написав її, під своєю заміткою співачка тегнула його ім'я.

Таїсія Повалій, скріншот з відео
Таїсія Повалій, скріншот з відео


"Найбільш захоплені спогади! Спасибі всім! ЛЮБЛЮ!!!!!❤ ️ ",- зазначила Повалів у підписі до відео.
Користувачі мережі відразу ж почали коментувати відео з виступом Таїсії Повалій. При цьому багато відзначили, що образ і манера подачі її пісень стала нагадувати Аллу Пугачову.
"Під Пугачову і наряд і манери, раніше такого я не помічала від Таїсії", "що це? Наряд, манера виконання і навіть інтонації в голосі, як у Пугачової...", "Щось мені Пугачову нагадало..❤ ️ ", "Шикарна пісня!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ Одна з моїх улюблених!!!👏 👏 👏 ", "Пісня хіт!!!🔥 На всі часи! 👏 👏 👏 Розкішна Тая і виконання як завжди супер! Любимо!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ",- зазначили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще