Популярна українська співачка, акторка і секс-символка Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих літніх кадрів, показавши, як провела один зі спекотних днів.

Так, артистка приміряла довгу теракотову сукню з відкритою спиною, доповнивши образ широкими сонцезахисними окулярами і сережками.

Зірка рекламувала бренд одягу, а також продемонструвала струнку фігуру, в тому числі пишні груди. Виконавиця змінювала і локації: від лобі готелю, сидячи на кріслі, до вулиці і дерев.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"У ті дні, коли ти не можеш обійняти мене, наполягаю, щоб заміною був хтось ніжний.

Чий дотик буде нагадувати наші затишні і красиві вечори, і обов'язково викликати посмішку..."

Фолловери почали коментувати: "красотища)", " @da_astafieva Красуня на всю голову🔥 😍", " А чого не голяком ? 😂 😂 😂 ", "Афродіта❤💋", " Даша, бездоганна, як завжди😍", " домовилися, але все одно чекаю нових обнімашек😂 😍", " Богиня🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️😍😍😍", "Давай обіймемося) Я ніжний".