Популярний український телеведучий Григорій Решетник частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 500 тисяч чоловік.

Чоловік виступає чи не головною особою найромантичнішого шоу "Холостяк" та адаптації з жінкою (головною героїнею) "Холостячка".

Гриша Решетник, фото з Instagram
Гриша Решетник, фото з Instagram

А зараз він продовжує рубрику одного дня з життя Григорія Решетника, який, як стало відомо зовсім недавно, зайняв роль ведучого всіма улюбленого проекту "Україна має талант".

Зйомки вже почалися, тому чоловік відобразив закулісся і свою дружину з малюком.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Продовжую свою рубрику "один день життя Григорія Решетника". Якщо будете чекати продовження - поставте👏👏", - пише шоумен у публікації.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

"Супер❤️", "Як приємно на Вас дивитися!👏", "Як завжди на висоті 👏🏻🔥🔥💪🏻", "🔥🔥🔥", "😍😍😍", - пишуть користувачі в коментарях.

"Він тут в шоці. Йому все подобається. Це все - шоумен в крові від папки. Тому сьогодні ми підтримуємо нашого улюбленого, нашого татка. Будемо вболівати за нього, і, звичайно, за учасників", - заявляє дружина за лаштунками.

Нагадаємо, Григорій Решетник похвалився красунею-дружиною в короткій сукні: ніби не народжувала

Як повідомляв Знай.ua, Григорій Решетник зізнався дружині, що робить з Ксенією Мішиною вечорами

Також Знай.ua писав, після розриву з Олександром Еллертом "Холостячка" Ксенія Мішина примостилася серед двох одружених: "Тільки в мріях могла..."