Відома українська телеведуча Леся Нікітюк частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,6 мільйонів чоловік.

Зараз знаменитість здивувала фанатів, так як поділилася шістьма знімками з різними чоловіками, включаючи популярного американського порноактора Джонні Сінса, Сергія Притулу, власника Tesla і SpaceX Ілона Маска, невідомого водія маршрутки, "Холостяка" Михайла Заливако і програміста.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

Вона запропонувала українцям вибрати одного з них, цікавлячись — кого вони бачать поруч з нею.

"1. Професійний актор. 2. Телеведучий. 3. Мільярдер. 4. Водій маршрутки. 5. "любитель тварин". 6. Айтішник. Вибирайте в коментах і я відразу йду з ним на побачення☺️", - пише Леся Нікітюк у публікації.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

"Леся, бери капітана далекого плавання. Бажано-сироту. Соррі за чорнуватий гумор, але свекруха-то не твоє😂", "Найперший😂😂😂😂", "Однозначно Притула😍", "Любитель тварин🔥", "Такого як на першому фото, він підходить під всі перераховані професії, і навіть космонавт!", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Леся Никитюк заінтригувала дивними очима: "Ща пивка вип'ю"

Як повідомляв Знай.ua, Леся Нікітюк в пікантних штанях показала, що у них спільного з Кім Кардашьян: "Люблю латекс"

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк зізналася, кого їй не вистачає в Сонячній Чорногорії: "Нудьгувати"