Стало відомо, що Європейський Союз відкрив для українців кордони.

В деякі з країн можна потрапити навіть без міжнародної довідки про вакцинацію проти коронавірусу (COVID-19) і ПЛР-тесту. Але більшість держав все ж вимагають підтвердження негативного результату тесту або ж безпеки, будучи вакцинованим двома дозами.

Аеропорт. Фото: Капітал
Аеропорт. Фото: Капітал
Аеропорт. Фото: Капітал

Наприклад, з результатом ПЛР-тесту можна в'їхати в Німеччину, Грузію, Францію, Данію, Молдавію, Хорватію, Грецію, Португалію, Бельгію, Єгипет, Кіпр, Болгарію. А також в Латвію, Швецію, Литву, Туреччину, Естонію і Вірменію.

Вакцинація препаратами більшості компаній, включаючи CoronaVac, дозволяє подорожувати до Австрії, Ісландії, Швейцарії, Фінляндії, Іспанії, Угорщини, Словенії та Мальти.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

вакцинація, скріншот з відео
вакцинація, скріншот з відео

А ось повністю "голим" (без вакцинації і ПЛР-тесту) можна лише в кілька держав — Танзанія, Албанія, Чорногорія, Північна Македонія, Нідерланди і Мексика.

Аеропорт, фото: скріншот з відео
Аеропорт, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, ведуча "Орла і решки" Мішель Андраде показала свої принади на всю країну: "Одягайте її попрілічнее"

Як повідомляв Знай.ua, Угорщина, Туреччина та Польща: куди українці найчастіше їздили за перше півріччя 2021 року. Лідером серед українців у першому півріччі 2021 року є Польща. Її встигло відвідати вже понад 1,9 мільйона громадян. Другою за популярністю, як не дивно, стала Туреччина. 775 тисяч громадян встигли поніжитися на сонці.

Також Знай.ua писав, Болгарія i Єгипет дешевше Одеси: експерти склали "економ-топ" іноземних курортів