"Динамо" представив форму на новий сезон, українці оцінили: "Найкрасивіша за 10 років"

Фанатам столичного футбольного клубу "Динамо" презентували нову форму на сезон 2021-2022 року. Українці вже встигли оцінити обновку і відзначили, що це найкраща форма за останні кілька років. Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному акаунту клубу в соціальній мережі Instagram.

Динамо Київ, фото: Instagram
Динамо Київ, фото: Instagram

Євросоюз дозволив українцям в'їзд без ПЛР-тестів і вакцинації: куди можна поїхати "голим"

В деякі з країн можна потрапити навіть без міжнародної довідки про вакцинацію проти коронавірусу (COVID-19) і ПЛР-тесту. Але більшість держав все ж вимагають підтвердження негативного результату тесту або ж безпеки, будучи вакцинованим двома дозами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Аеропорт, скріншот: Youtube
Аеропорт, скріншот: Youtube

Улюблені курорти українців спалахнули як сірники: дим, паніка і троє загиблих

Зараз в Туреччині вирують масштабні лісові пожежі через сильну спеку, які дісталися тепер до курортних містечок Мармаріс і Анталія. У деяких регіонах довелося вдатися до евакуації населення, так як пожежі досягли величезної сили. Повідомляється про трьох загиблих, а також про ста осіб, які звернулися до медпрацівників за допомогою.

Лісові пожежі в Туреччині, скріншот: Telegram
Лісові пожежі в Туреччині, скріншот: Telegram

Російські спортсменки на Олімпіаді-2020 прославляють українську музику: пісня Go_A зазвучала в Токіо

Як відомо, зараз в Токіо проходить одна з найбільш довгоочікуваних подій у світі спорту - Олімпійські ігри. Спортсмени з усього світу з'їхалися в одне місце, і почали боротися за нагороди. Не залишилася осторонь і збірна Російської Федерації. Більш того, вони створили навіть аккаунт в соціальній мережі TikTok, де періодично з'являються різні ролики зі спортсменами.Найцікавіше-пісня, під яку вони це зробили. Популярний ремікс на українську пісню з Євробачення гурту Go_A-Шум.

Російські спортсмени, фото: вільне джерело
Російські спортсмени, фото: вільне джерело

Нашестя отруйних медуз зіпсувало відпустку тисячам українцями: вантажать лопатами і вивозять на фурах

Українці, які відпочивають на узбережжі Азовського моря, переконалися на своєму гіркому досвіді, що у воді дуже багато медуз. Слова про те, що ситуація схожа на справжню навалу, не такі вже й гучні. Насправді, воно не вщухає і зараз, в останні дні липня.

Медузи в Азовському морі, скріншот: YouTube
Медузи в Азовському морі, скріншот: YouTube