Нагадаємо, популярна українська виконавиця Анастасія Приходько зовсім нещодавно народила третього малюка - Луку.

ВІдповісно, ставши багатодітною матусею, Настя більше часу приділяє родині та дітям, аніж кар’єрі. У той же час, вона - активан користувачка соціальних мереж - щодня вона оприлюднює нові світлини та сторіс. У віртуальному житті за нею стежать понад 80 тисяч підписників.

Сьогодні, популярна зірка знову показала загадкове фото. На ньому, вона лежить на піску, і загадково дивиться у далечінь. Світлину вона підписала досить сумним, неоднозначним, постом:

Прорыдать полвечера. Перестать верить в любовь. Решить, что все мужики козлы. И снова поверить в любовь к концу фильма. Каждый из них достоен просмотра. Из новых ничего нет, прошлась по старенькому.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як виявилось, зірка просто обирає фільм для вечірнього перегляду. До того ж, просить своїх фанатів допомогти їй у виборі новенької стрічки для перегляду.

Підписники не розгубилися і у коментарях "накидали" їй назв своїх улюблених фільмів:

До речі, найімовірніше, співачка - любитель мелодрам. Адже у списку своїх улюблених фільмів, який вона прикріпила до посту - більшість фільмів про кохання та стосунки.

Нагадаємо, Настя Приходько об'їлася морозивом у автівці потай від дітей: "Матуся року"

Також, Знай.uа писав Багатодітна Анастасія Приходько "втекла" в пустелю: "Все забуваю"

Як раніше повідомляв Знай.uа Анастасія Приходько в білому бікіні показала, як насправді виглядає її фігура після пологів