Моторошний павук з жалом до смерті налякав людей: справжнісінький "чужий"

У Колумбії та Латинській Америці люди були неймовірно здивовані, побачивши фотографії дивного павука, схожого на Скорпіона, які стали вірусною в соціальних мережах. Тоді кілька користувачів заявили, що його помітили в деяких Колумбійських місцях.

Моторошна істота має вісім ніг, тіло у формі ската і довгий, як змія хвіст. За словами користувачів Інтернету, які знайшли його, він походить з сім'ї скорпіонів і вимер, поки в цьому році він несподівано не з'явився знову.

Павук з жалом, фото: cambio22.info
Павук з жалом, фото: cambio22.info

Володимир Дантес, Влад Яма, Настя Каменських і Святослав Вакарчук: де народилися українські зірки

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На офіційній сторінці ТВ-шоу "Життя відомих людей" розмітили пост, в якому розповіли, де народилися українські знаменитості.

Це своєрідний телевізійний журнал, в якому показують ексклюзивні історії з життя знаменитостей: зірок шоу-бізнесу, спортсменів, політиків і бізнесменів - людей, яких знають в Україні та світі, які є завсідниками червоних доріжок.

Заправників на АЗС "підловили" з розведеним бензином: водії показали, що залили їм у бак замість палива

З міста Дніпро прийшли вельми "розбавлені" новини. Так, водіїв, м'яко кажучи, сильно бентежить якість палива на автомобільних заправних станціях відомої мережі "БРСМ". Не будемо приховувати, що дана мережа користується великою популярністю практично у всіх регіонах України і водії таких "сюрпризів" просто не очікували.

Ольга Сумська без одягу спантеличила вагітним животом: "Сміливо"

Відома українська актриса Ольга Сумська ошелешила своїх передплатників новим знімком, на якому постала вагітною. Як виявилося, це архівна фотографія, зроблена ще в 2002 році.

Ольга Сумська на своїй сторінці в Instagram, де за її життям стежать 712 тисяч читачів, показала, як виглядала під час вагітності своєю молодшою донькою Ганною Борисюк. Багатьох її шанувальників цей несподіваний знімок спантеличив, адже вони подумали, що фото зроблено недавно.

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska

Тіна Кароль зворушила ніжними поцілунками посеред Ісландії: "Нарешті сяю"

Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту" Танці з зірками " Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість втомилася від занадто жарких літніх днів і вирушила в подорож по Ісландії з 12-річним сином Веніаміном, виставляючи безліч сторіс і показуючи наймальовничіші куточки країни.

Так, артистка зробила зворушливе Селфі з найріднішим хлопчиком, який останнім часом дуже змужнів. На фото зіркова мама ніжно цілує Веню в щоку, а той посміхається на камеру.