Мурик з гурту Green Grey зважився відповісти на звинувачення в неповазі української мови після Відео з імітацією блювоти. Він спробував пояснити.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, і він спробував пояснити перед українцями стосовно скандалу, який оточує його останні кілька днів.

Він зазначив, що його ролик стосувався виключно закону, і в репертуарі їх групи навіть є пісні українською мовою.

"Перше, з приводу неповаги до українського народу, то як то кажуть, чия б корова! Неповага - це ваші грабіжницькі тарифи ЖКГ, ваші заяви типу 5000 грн - це не бідність, це риються в сміттєвих баках і просять милостиню пенсіонери" - почав розповідати чоловік у своїй публікації.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Стосовно форми висловлювання Мурик відповів також, заявивши про те, що у рокерів є власна мова тіла, і вони висловлюють свої емоції по різному.

"І останнє, щодо "огидности" мого виступу. Огидно - це коли ваш депутат прямо під час засідання повій замовляє, а здоровий лоб намагається розстебнути бюстгальтер сидить попереду жінки-депутата".

Нагадаємо, що не так давно стало відомо про те, що група Green Grey повинна була виступити на концерті, який був би присвячений 30-річчю Незалежності України, але, їх вирішили не кликати.

Спочатку вони зазначили, що вся справа в пісні російською, однак, в офісі президента все спростували, заявивши що справа в реакції Мурика на Закон про мову.

Раніше повідомляли, у Харкові продавщицю звільнили після образи мови: "української тут не буде".

Як повідомляв Знай.uа, захисниця української мови Лариса Ніцой "дісталася" до місцевого телебачення: "у змові проти закону".

Знай.ua писав, Лариса Ніцой "домоглася" вірша від російськомовного українською: присвятив захисниці солов'їній.