Літо в самому розпалі, а це означає, що багато українців відправляються на відпочинок до моря. Але, мабуть поплескатися в чистій воді і позасмагати на білосніжному пісочку не вийти. Все через те, що до Одеського узбережжя принесло тонни водоростей.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Одеса як вона є".
Так, стало відомо, що на одному з курортних мікрорайоном Одеси на Лузанівці все узбережжя покрилося водоростями. Через величезну кількість водоростей в морі неможливо скупатися.

Фото: ТК " Одеса як вона є"
Фото: ТК " Одеса як вона є"

"Чудовий пляж, золотистий пісок, лазурний берег... І тонни водоростей, що покривають все це Лузанівка",-сказано в повідомленні Телеграм-канал"Одеса як вона є".

Ймовірно, причиною такої великої кількості водоростей на одеському узбережжі став шторм, який і приніс їх до берега моря.
До слова, медузи зіпсували відпочинок українцям, які приїхали на Азовське узбережжя. В середині місяця їх було багато в районі Бердянської затоки, Генічеська, тепер медузи розплодилися вже по всьому Азовському узбережжю.

Медузи в Азовському морі, скріншот: YouTube
Медузи в Азовському морі, скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, ціле місто заполонила небезпечна колюча рослина, що викликає тривожні симптоми.

Як повідомляв Знай.ua , обіцяли 9 тисяч гривень, а видали менше половини: українець викрив недобросовісних роботодавців.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай.ua писав, власники турбаз на Світязі зливають нечистоти в неіснуючу каналізацію - "це не я, це сусідка".