Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує моменти особистого життя і дає уроки етикету.

Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів з майстер-класу з етикету, який організовувала в одному з п'ятизіркових готелів Львова.

Так, артистка приміряла ніжну сукню бежевого кольору з довгим рукавом і яскраво-червоні туфлі з квадратним носом, тримаючи в руках невеликий букет квітів. Зірка вирішила трохи поностальгувати і згадала своє 18-річчя - тоді Ольга сама собі написала характеристику англійською мовою і прийшла працювати в цей же готель офіціанткою.

Через 20 років Фреймут виступає з уроками етикету у великому залі і ночує в номері, куди колись приносила сніданок на підносі, радіючи чайовим.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Мені 18. Сама собі написала характеристику англійською мовою, пройшла співбесіду та влаштувалася у єдиний тоді п’ятизірковий готель Львова. Офіціанткою.

Навіть зараз пам’ятаю , як нітилася перед розкішшю готелю, боялася підійти до гостей, таких красивих і недосяжних.

…Минуло 20 років. Мене у "Grand Hotel” зустрічають зі шаною. Живу в номері, куди колись комусь офіціанткою на величезній таці приносила сніданок і дуже тішилися чайовим.
Виступаю з етикетом у величній залі перед вишуканими людьми.

І я повертаюся до себе юної, переляканої дівчинки у формі офіціантки, і кажу: “Довіряй собі…живи сміливо."

instagram.com/freimutolia/