Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео, познайомившись з YouTube-блогеркою Бабою Вірою, за якою стежать понад 770 тисяч фоловерів.

Так, артистка виступила проти ейджизму (дискримінації через вік), заявивши, що люди різного віку можуть бути популярними і цікавими. На відео Баба Віра оцінює кліп виконавиці "До дна".

Сама ж 45-річна Могилевська - активна користувачка соціальної мережі TikTok, з аудиторією в понад 202 тисяч фоловерів. Зірка не раз висловлювалася з приводу ейджизму і навіть шукала собі особистого асистента старше 40 років.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Рада знайомству з приголомшливим новим блогером @babavera57.
Як думаєте, скільки у Віри підписників в YouTube?

Буду лайкати коментарі тих, хто максимально наблизиться до правильної цифри.

Ейджисти, йдіть в Ж...! Подивіться скільки енергії, запалу і драйву у цієї жінки, якій на вашу думку, пізно вже проявляти себе в Інтернеті і на все, що вона здатна - це тільки пекти плюшки онукам і сидіти в городі.

А коли ви дізнаєтеся кількість її аудиторії, ви будете в шоці. Це я все до того, що зрілість — не вирок з відсутністю можливостей.

Вік - це час для нових починань, активності і любові!"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".