Відома українська актриса, головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина частенько ділиться з шанувальниками всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 810 тисяч чоловік.

Вона розлучилася з гумористом Олександром Еллертом, і після цього в Stories і публікаціях користувачі почали помічати якусь схожість або навіть текстову "війну" між колишніми партнерами.

Судді Україна має талант: Женя Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула / прес-служба СТБ
Судді Україна має талант: Женя Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула / прес-служба СТБ

А зараз вона поділилася з українцями Великим постом, в ході якого розповіла про жінок. Вони, на її думку, виткані з задоволень і любові. І тому тягнутися до подібного природно. Хоча в якийсь момент може народитися нова реальність, так як відтворена казка може опанувати ними.

Тому дівчатами легко скористатися, використовувати подібний мрійливий порив з жадібними прагненнями і апетитом до влади. Людей таким чином можна заманити в пекло, де згодом представниці прекрасної статі будуть жити з болем, вразливістю і недолюбленностью.

Ксенія Мішина, instagram.com/misha.k.ua/
Ксенія Мішина, instagram.com/misha.k.ua/

"Ви знали, що за останні 30 років більше чверті мільйона українців постраждали від торгівлі людьми? Причому, як жінки, так і чоловіки. Ще півроку тому я про це не знала ні-чо-го. До того, як ми почали знімати хорватсько-український серіал "Зломовчання" я навіть не підозрювала, що таке можливо в нашому столітті. Це відбувається поруч з нами, прямо зараз", - розповідає Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

А потім "Холостячка" зізналася, що пандемія лише збільшила кількість подібних подій. І сьогодні, 30 Липня 2021 року, Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми.

"Так, рабство сьогодні – є, воно існує і не тільки за сценарієм серіалу або фільму", - додала актриса.

Нагадаємо, "Україна має талант": Лілія Подкопаєва сяде в суддівське крісло поруч з Притулою, Мішиною і Котом

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина показала, як переживає розрив з Олександром Еллертом: "Викликає страх"

Знай.ua писав, Олександр Еллерт почав пити на камеру після розриву з Ксенією Мішиною: "Ваше здоров'я!"