20-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделінгом. Красуня зібрала понад 160 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя.

Нещодавно юна знаменитість поділилася зворушливими кадрами з важливого заходу - весілля своїх друзів.

Так, зірка вирушила на торжество не сама, а в компанії 32-річного бізнесмена Дениса Жаданова - кохані разом вже досить довгий час.

Дівчина приміряла міні-сукню лимонного кольору з глибоким декольте і чорним поясом, зібравши довге світле волосся назад і доповнивши образ масивними золотими сережками. При цьому обранець Соні ніжно цілував її в щоку.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"An ethereal evening, celebrating LOVE! Congratulations @mimiikonn & @alexikonn 🤍🕊

(Неземний вечір, присвячений любові! Вітання @mimiikonn & @alexikonn 🕊)"

instagram.com/iamsofiaeve/

Фолловери не пройшли повз: "яка ви,Соня, вже доросла стала! З роками все красивіше і красивіше стаєте!", "Шикарна Малишка 💝💝☝️☝️💎", "вітаю❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "красива така 😍".

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь української харизмою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що внучка Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.