Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, показала зворушливий знімок зі свіжої фотосесії.

Так, 63-річна Людмила Балан позувала з чорним конем, примірявши довгу сукню яскраво-червоного кольору.

Знаменитість ніжно посміхалася на камеру і доповнила образ нюдовим макіяжем з акцнтом на очах. При цьому зірка зізналася, що для неї означає щастя.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Щастя - це не успіх, а шлях до успіху. Спершу починається подорож...

Якщо ви стежите за місцем призначення, яке ви встановили для себе, все, що вам знадобиться, - це очі, за допомогою яких можна знайти шлях до нього."

Фолловери не пройшли повз: "так.Спочатку свій внутрішній світ, як основа, що і як буде з тобою в цьому житті.🙌Дякую, за мудрість, шановна Людміла❤️", " ви прекрасна😍❤️"," Сильно красива😍", " таємнича, ніжна...❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ 😍 😍 😍 Жінка-загадка...🔥".