Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Нещодавно знаменитість зізналася, що вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають другу на спільну дитину - пара також виховує 4-річного сина Івана.

Так, артистка разом з сім'єю вирушила на відпочинок в сонячну Туреччину, виставляючи літні фото і відео, а також приміряючи різні образи.

Зірка показала, як прогулюється територією готелю, примірявши довгу білосніжну сукню з відкритими плечима, а також широкі сонцезахисні окуляри і капелюшок. Пляжний образ Катерина доповнила масивною сумкою, а ще намистом на шиї.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Літо 2021 😅

поки мама вдвох #timetoremember"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Осадчу компліментами: "як завжди, неперевершена! ❤ ️ ", "Катя ви вау❤️", " красуня😍 😍 😍", "сукня просто Препрекрасна , якщо можна , відкрийте таємницю , хто майстер цього шедевра, краса в простоті🔥 🙌 🙌 🙌 🙌".

Варто відзначити, що раніше Катя Осадча виставила серію знімків в купальнику. Ведуча пожартувала, що зимова вагітність набагато простіша за літню, і не тільки через відсутність спеки, а й тому що навколо немає людей з таліями і стрункими фігурами в купальниках.