Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйонів чоловік.

13 липня 2021 року, о 9:51 за київським часом, на світ з'явився їх довгоочікуваний малюк. Тепер Квіткова з Микитою Добриніним викладають інформацію про будні батьків. І навіть розіграти між улюбленими фанатами безкоштовні пологи в клініці, де народжувала переможниця "Холостяка".

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

"Я на своєму досвіді переконалася, наскільки комфортно, класно ти себе відчуваєш в цьому пологовому будинку і які професіонали там працюють", - заявляє Дарина.

А потім порекомендувала парам з невдалим досвідом у плануванні вагітності звернутися до лікарів. Для знімка дівчина вибрала сплячого Лева на білосніжному простирадлі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Даша Квіткова і Микита Добринін, фото: Instagram
Даша Квіткова і Микита Добринін, фото: Instagram

"Супер подарунки. Чекаємо поповнення через 2-3 тижні😍", "Ось як треба покращувати демографічну ситуацію в країні👏", "Дуже хочу. 🥰🥰 Я це прописувала в мріях своїх на марафоні🤩. Перші пологи були з дуже поганим досвідом в некомпетентними співробітниками, тому другу дитину так би хотіла народити в лелеку. Сподіваюся на удачу🙏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Даша Квіткова приголомшила заявою після поїздки Микити Добриніна до Одеси: "Почала все спочатку"

Як повідомляв "Знай.ua", Микита Добринін і Даша Квіткова найбагатші люди в світі? Дружина Холостяка видала все

Знай.ua писав, Даша Квіткова зізналася, що пережила після від'їзду Микити Добриніна: "Я була с..."