Відпочивальники на узбережжі Азовського моря вже довгий час потерпають від навали медуз. Адже ті буквально заполонили узбережжя.

Щоб хоч якось боротися з великою кількістю медуз і дати можливість відпочивальникам спокійно купатися у морі, у Кирилівці їх вивозять причепами. Відповідне відео з'явилося у соціальних мережах.

Щоранку комунальники наповнюють по кілька тракторних причепів мертвих медуз біля Азовського моря. Місцеві жителі теж їм у цьому допомагають.

Як зазначається, зусилля комунальників все-таки дали свій результат, адже завдяки вивезенню медуз зараз прибережна зона стала набагато чистішою, а у воді можна купатися.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше жінка у курортній Кирилівці провалилася у глибоку яму з медузами, звідки не могла вибратися самотужки. Їй допомогли кілька чоловіків.

Проте, як зазначає вона у своєму пості у Фейсбуці, страшно уявити, якби туди впала дитина. Як виявилося, деякі відпочивальники, щоб позбутися медуз, просто заривали їх у пісок.

Нагадаємо, жінка у курортній Кирилівці провалилася у яму з медузами, ледь витягли: "Не дай Боже, дитина!". У курортній Кирилівці туристка провалилася в яму на пляжі

Як повідомляв портал "Знай.ua", велетенський град знищив урожай і побив вікна українцям: зливи не припиняються. Українці рятують свої домівки та урожай від сильних злив

Також "Знай.ua" писав, нашестя медуз псує українцям відпочинок, люди буквально проклинають кожен день: "Просто стоять на березі...". Українці, які обрали в якості відпустки вітчизняні курорти, буквально проклинають дні, коли вони на це зважилися