Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. І якщо раніше Надя закочувала очі від задоволення, коли віддалася руки майстру в салоні краси. То зараз хлопець розповів, що вже зробив два щеплення від коронавірусу (COVID-19) і збирається їхати, щоб забрати міжнародний сертифікат, який дозволить їздити закордон і не робити ніякі ПЛР-тести.

Володимир Дантес, фото з Instagram
Володимир Дантес, фото з Instagram

"Мчу забирати паспорт. Я щеплений! Я породистий!)) Ну що, трохи с*ксу вам в стрічку? Їду... не втомився вже гнати. Їду забирати паспорт про те, що я все - щеплений. Відчуваю себе дуже породистим. Ну що, а хто щеплений? А хто щеплений? На цілий рік! Ну все Європа, чекай мене. Щас прилечу", - заявляє Володимир Дантес.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

І всього кілька годин тому, він запитав в українців — чи втратили вони літній настрій. Хоча можна гарненько відпочити в п'ятницю, так як до цього доводиться снідати з рідними, бігти на роботу, затримуватися до вечора і ночі, потім моментально засипати і починати ранок як завжди.

Нагадаємо, задоволений Потап опинився на дивані у Наді Дорофєєвої: про Насті Каменських і не згадали

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес показав все, на що "запала" Надя Дорофєєва: "Ходячий с*кс"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва покрасувалася грудьми і витонченою фігурою в помаранчевому міні-бікіні