У літаку рейсу Харків - Анталія (Туреччина) розгорівся скандал через вперту пасажирку, яка відмовилася від маски під час польоту. У підсумку рейс затримали на 30 хвилин.

Жінку, яка влаштувала скандал при посадці на борт літака, переконувати довелося всім пасажирам. Люди вимагали, щоб вона виконала вимогу екіпажу й одягла захисну маску.

Рейс з понад 100 пасажирами на борту затримали на 30 хвилин. Відповідне відео опублікували очевидці конфлікту на сторінці місцевого Telegram-каналу "ТРУХА Харків".

Скандал через маску у літаку, кадр з відео
Скандал через маску у літаку, кадр з відео

Скандал через маску у літаку, кадр з відео
Скандал через маску у літаку, кадр з відео

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

У результаті жінка все-таки одягла маску, проте отримала зауваження від екіпажу. Як видно на відео, обурені пасажири сваряться з жінкою і просять її вибачитися перед пілотом і стюардесами.

"Є правила авіаперельотів в карантин, не подобається - їдеш на автобусі, пароплаві й т. д.", "Нас теж змушували в тому році надягати намордники, тільки злетіли, всі їх зняли 🤷‍♀️", - коментують користувачі мережі вчинок пасажирки.

Коментарі, Телеграм
Коментарі, Телеграм

Чому пасажирка не захотіла надягати маску, не уточнюється. Та згодом вона прокоментувала відео зі своєю участю, додавши, що у Туреччині її зовсім не зупиняли попри відсутність маски.

"Ну шо, братва))) 🤣 🤣 🤣 масла Вам на шківиродку 😁 Коротше, в Анталії в аеропорту жоден чол не зупинив мене без маски. Намордниками хочуть нас задавити. Загалом, відпочиваю, їм, бухаю", - прокоментувала вона.

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм

Нагадаємо, у МОЗ назвали умови, за яких школярів відправлять на дистанційне навчання. Віктор Ляшко назвав умову, за якої дітей не розпускатимуть по домівках

Як повідомляв портал "Знай.ua", середня зарплата українців перевищила 500 доларів: у яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму

Також "Знай.ua" писав, українцям прогнозують проблемний опалювальний сезон: отримаємо "листи щастя" на пів зарплати. Прогнозують, що взимку українці отримуватимуть "листи щастя" за опалення на півзарплати