Помідори – надзвичайно корисні овочі, вживання яких може забезпечити організм майже всіма корисними мікроелементами. Ось що трапиться з вами, якщо ви почнете щодня вживати по два помідора.

Антибіотик від природи: в помідорах є багато кверцетина, який надійно захищає серце і судини, може підсилити імунітет, прискорити загоєння ран. Ця речовина славиться спазмолітичними і протизапальними властивостями.

Залишається корисним: термообробка не знищує корисні властивості помідорів, а позитивний вплив на організм мають всі частини плоду.

Збереже красу: поживні речовини, що містяться в помідорах, сприяють збереженню молодості, покращує колір обличчя та захищає кісткову тканину – ваш скелет довше залишатиметься міцним.

Помідори, скріншот: YouTube
Помідори, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Захистить серце і вбереже від онкозахворювань: помідори в вашому раціоні сприяють зниженню рівня холестерину в крові, а також запобігають утворенню тромбів. Крім того, вони запобігають розвитку ракових пухлин.

Покращить успіхи у ліжку: французи називають помідори la pomme d'amour, тобто «яблука кохання». Ця назва невипадкова – регулярне вживання помідорів позитивно впливає на потенцію.

Покращить настрій: в помідорах є велика кількість серотоніну – це так званий "гормон щастя". Замість того, щоб ковтати пігулки, покращуйте роботу нервової системи парою помідорів.

Помідори "Обжорки", кадр з відео
Помідори "Обжорки", кадр з відео

Дієтичний продукт: в помідорах є майже все, що потрібне організму для повноцінного життя, крім білків і жирів. Тож їхнє вживання допоможе схуднути без шкоди для здоров’я.

Щоб залишатися здоровою, людині варто з’їдати 2-4 помідори середнього розміру на день.

Кому не можна помідори:

Тим, хто страждає на гастрит, виразку шлунку, жовчнокам'яну хворобу і гострий панкреатит. Людям із хворобами нирок, а також тим, у кого алергія на ці овочі.

Нагадаємо, як виростити солодкі помідори: це простий засіб є в кожному будинку. Нічого складного робити не треба, а врожай обов'язково приємно потішить.

Як повідомляв портал Знай.uа, як правильно обрізати кущ агрусу, щоб він добре плодоносив. Під аґрус на ділянці слід відводити помірно зволожені місця з хорошою повітропроникністю ґрунту.

Також Знай.uа писав, Як правильно поливати гарбуза і кабачки, щоб уникнути опіків. В першу чергу, не рекомендується садити гарбуз і кабачки поруч на ділянці.