Відомий кулінар колумбійського походження і суддя шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 1 мільйона чоловік.

А зараз він поділився рецептом шикарної закуски з сиром і зеленню, яка є універсальною, адже її можна використовувати в якості повноцінної страви або перекусу.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

Для приготування нам знадобиться 150 грамів сиру, стільки ж сулугуні, 10 грам петрушки і стільки ж кропу, чотири лаваша, 4 гр. солі і 3 г. чорного перцю.

"Для начинки змішуємо сир і тертий сир, до них додати рубану зелень, сіль і перець. Все розмішати і начинка є. Лаваші порізати уздовж на 2 частини, з краю лаваша в формі трикутника викласти начинку і загорнути лаваш в трикутники. Обсмажити з двох сторін до рум'яного кольору і готово", - пише Ектор до відео приготування.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво, instagram.com/hectorjimenezbravo/
Ектор Хіменес-Браво, instagram.com/hectorjimenezbravo/

"Рецепти, які ми заслужили від Ектора🤦 🏻 😂", "Смакота, я ще додаю часник до начинки, а потім на решітку і на мангал🔥", "Можна я буду дегустатором😂😂😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка МастерШеф Ектор Хіменес-Браво розповів про викрадення в юному віці, був на межі від смерті

Як повідомляв "Знай.ua", фарширований картопля від судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво: смак, як в ресторані

Знай.ua писав, Ектор Хіменес-Браво з "Майстер-Шеф" ледь не проковтнув цілий торт на камеру: "Дуже багато їм"