Відома українська гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару поділилася несподіваною публікацією на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На фото, оприлюдненому в соцмережі, Ірина постає в образі придворної дами 18 століття.

Зачіска покладена в високу вежу, а в руках вона тримає мереживний парасольку від сонця.

"Мій телефон люб'язно підкидає фотокартки з минулого. Я вважаю, я вважаю, що ця гідна віддзеркалення. Гарного дня і незабутнього вікенду. Підпис: Дама вашого серця», - підписала вона яскравий знімок.

Скрін, Instagram Сопонару
Скрін, Instagram Сопонару

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Шанувальникам припав до душі такий образ їх улюбленої актриси.

"Ого, круто!", "Імператриця Ірина», «Крута блондинка», «Така красива, вам дуже йде», «Слова пісні - Ти моя королева натхнення, ти моя повелителька снів», «Яка чарівна красуня» "Ух ти, яка краса", - захоплюються підписники.

"Ооооо, а рукавички де?", "Для якого проекту ця нелюдська краса?",- цікавляться інші коментатори.

Скрін, Instagram Сопонару
Скрін, Instagram Сопонару

"Пам'ятаю цю серію. Мені вона дуже подобалася", - відзначають деякі особливо уважні глядачі.

Не обійшлося і без несподіваних пропозицій.

"Іра, я давно вже в тебе закохався - давай одружимося", - пише шанувальник Сопонару.

Нагадаємо, раніше Подруга Юрія Ткача Ірина Сопонару вразила запитами-майже як у "Холостячки": "Хочу кожен день". Відома українська гумористка і зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару поділилася новим знімком, де продемонструвала шикарнуб фігуру.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Ніжки крутіші, ніж у Олі Полякової: Ірина Сопонару виставила головне достоїнство в короткій сукні. Цього разу Ірина Сопонару поділилася спокусливим фото в облягаючій сукні і розповіла про найголовніше кредо свого життя.

Також «Знай.uа " писав, що Ірина Сопонару з " жіночого кварталу "перетворилася на Камалію без чоловіка-мільйонера:"Мадам з Беверлі-Хіллз". Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" знову привернула увагу