Відома українська гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару поділилася несподіваною публікацією на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На фото, оприлюдненому в соцмережі, Ірина постає в образі придворної дами 18 століття.

Зачіска покладена в високу вежу, а в руках вона тримає мереживний парасольку від сонця.

"Мій телефон люб'язно підкидає фотокартки з минулого. Я вважаю, я вважаю, що ця гідна віддзеркалення. Гарного дня і незабутнього вікенду. Підпис: Дама вашого серця», - підписала вона яскравий знімок.

Скрін, Instagram Сопонару
Скрін, Instagram Сопонару

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальникам припав до душі такий образ їх улюбленої актриси.

"Ого, круто!", "Імператриця Ірина», «Крута блондинка», «Така красива, вам дуже йде», «Слова пісні - Ти моя королева натхнення, ти моя повелителька снів», «Яка чарівна красуня» "Ух ти, яка краса", - захоплюються підписники.

"Ооооо, а рукавички де?", "Для якого проекту ця нелюдська краса?",- цікавляться інші коментатори.

Скрін, Instagram Сопонару
Скрін, Instagram Сопонару

"Пам'ятаю цю серію. Мені вона дуже подобалася", - відзначають деякі особливо уважні глядачі.

Не обійшлося і без несподіваних пропозицій.

"Іра, я давно вже в тебе закохався - давай одружимося", - пише шанувальник Сопонару.

Нагадаємо, раніше Подруга Юрія Ткача Ірина Сопонару вразила запитами-майже як у "Холостячки": "Хочу кожен день". Відома українська гумористка і зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару поділилася новим знімком, де продемонструвала шикарнуб фігуру.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Ніжки крутіші, ніж у Олі Полякової: Ірина Сопонару виставила головне достоїнство в короткій сукні. Цього разу Ірина Сопонару поділилася спокусливим фото в облягаючій сукні і розповіла про найголовніше кредо свого життя.

Також «Знай.uа " писав, що Ірина Сопонару з " жіночого кварталу "перетворилася на Камалію без чоловіка-мільйонера:"Мадам з Беверлі-Хіллз". Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" знову привернула увагу