На сторінці в Instagram відомого українського гумориста і зірки студії "Квартал 95" Олександра Пікалова з'явився новий пост.

На фото, оприлюдненому в соцмережі, його мотоцикл стоїть на тлі красивого заходу перед будинком. Поруч з транспортним засобом присів смугастий сірий кіт, який виглядає задоволеним життям

"Кіт, який сидить під мотоциклом завжди. Хто він був у минулому житті", - дивується актор.

Скрін, Instagram Пікалов
Скрін, Instagram Пікалов

Шанувальникам припав до душі такий пухнастий любитель швидкої їзди.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Цей хлопець був з тих, хто просто любить життя», - цитують шанувальники пісню «Безтурботний ангел» відомої російської рок-групи «Арія».

"Був би у мене такий кіт, я б не одружився», - пише інший коментатор, згадавши момент з мультфільму про Дядька Федора.

"Як красивоооо", "Придивляється", "Ось це у Вас сигналізації протиугінна!", "Мото-кіт", "Сто пудів - це Харлі Девідсон", "Бензином він був", - захоплюються Передплатники.

Нагадавши, Олександр Пікалов з "Квартал 95" вивалив "гідність" прямо на зйомках: "Чакра відкрилася"

Теж, Знай.ua писав "Привітайте ЖЕКу": Пікалов "злив" номер Кошового в якості подарунка на день народження

Як раніше повідомляв Знай.ua Олександра Пікалова з "Квартал 95" зняли роздягненим в Авдіївці: "не ходіть по мінному полю"