Відомий український комік Олександр Пікалов показав шанувальникам кумедне фото з недавніх зйомок.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Олександр Пікалов полюбився українцям багато років тому завдяки ролі Віктора Януковича в "Вечірньому Кварталі". Незважаючи на те, що його колеги просувають себе додатково в Instagram, Пікалов не морочиться з цього приводу, використовуючи соцмережу лише для особистих публікацій.

Цього разу гуморист вирішив поділиться кумедним фото з недавніх зйомок-він у спортивному костюмі став перед прожектором, промінь якого якраз проходив між його ніг. Сам же Пікалов скорчив люту пику і розставив руки в боки.

"Чоловіча енергія😂 🤘 🤘 🤘", - написав комік під публікацією.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пост Олександра Пікалова в Instagram / скріншот
Пост Олександра Пікалова в Instagram / скріншот

Шанувальники Олександра Пікалова неабияк посміялися з нового фото гумориста і вирішили продовжити жартівливу нотку під постом.

"Фантанує😂", "Чакра відкрилася", "Космос😂 😂 😂", "Крутий)))", "Хай буде світло вкінці тижня😂", "Енергія так і пре, як танк", - написали користувачі мережі.

Нагадаємо, що Олександр Пікалов вирішив присвятити нову публікацію в соціальній мережі Instagram своєму хорошому другові. Гуморист привітав Євгена Кошового з днем народження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Пікалов похвалився своїми байками, підготовлені до відкриття мотосезону.

Також Знай.uа писав, що Олександр Пікалов поділився фотографією свого стоп-сигналу