30 серпня на каналі "Україна" відбудеться прем'єра 40-серійного ситкому «Люся Інтерн». Відомий шоумен Володимир Остапчук розповів про зйомки в комедійному серіалі, а також як налаштовується на вдалий день, і що ведучому каналу «Україна» потрібно для повного щастя.

Володимире, в серіалі "Люся Інтерн" головна героїня серіалу кардинально змінила своє життя. Ви за останній час щось поміняли в звичках, в роботі або в стосунках?

Найважливіша подія за останній час-це абсолютний успіх шоу «МАСКА», ведучим якого я є. Воно стало найпопулярнішим в країні. Як мені сказала Оля Полякова: "Остапчук, ти зараз на підйомі". Успіх "МАСКИ" дуже сильно вплинув на мою завантаженість.

Якщо ж взяти останні півтора року, то в моєму житті відбулося багато змін. Напевно, на краще. Але кажу відразу: в медики не піду, як це зробила героїня серіалу «Люся Інтерн». (Посміхається.) Можу смішити. Якщо потрібна сміхотерапія, будь ласка! Завідувач відділенням - Володимир Остапчук.

Чи Легко було зніматися в ситкомі "Люся Інтерн"?

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На телебаченні все треба робити швидко, а в кіно процес зйомок проходить набагато довше. Але мені подобається, що в цьому комедійному серіалі я веду своє шоу. До того ж дуже круто, що мені дають можливість адаптувати сценарій.

кадри ситкому "Люся Інтерн"
кадри ситкому "Люся Інтерн"

У свій час у вас і у Христини в сторіз були афірмації. Ваша дружина навіть розповіла, що вечорами приділяє час, щоб їх записати. В якому випадку вони працюють?

У мене є рубрика "Сьогодні буде офігенний день!", але я не вважаю подібні фрази афірмаціями. Мені здається, що люди кожен день роблять свій вибір. Зрозуміло, що у всіх є проблеми і якісь невирішені питання, успіх і невдачі, але я, наприклад, вірю: все, що ми посилаємо в космос, з яким відчуттям - позитивним або негативним – ставимося до тих чи інших речей, це потім і приходить в наше життя.

Чи можна вас застати в поганому настрої або ви намагаєтеся приховувати негативні емоції?

Ні, звичайно, я не приховую свої емоції, інакше потім буде тільки гірше. Це нормально, коли у людини різний настрій. Всі ми живі люди. Я теж звичайна людина.

Але публічним персонам доводиться посміхатися на камеру, а як тільки вона вимикається, можна часом почути: «Нарешті. Сьогодні був жахливий день"

Ось ми і повернулися до посилу в космос! (Розсміявся) Кошмар який. З ранку кажеш: "Який офігігенний день", а ввечері "Сьогодні він був жахливий". Зробити б таку склейку і подивитися, як це виглядає з боку.

кадри ситкому "Люся Інтерн"
кадри ситкому "Люся Інтерн"

Коли робота стала приносити вам задоволення?

Я досить пізно вирішив, чим хочу займатися в житті. Зазвичай люди в 25 років вже визначилися з вибором. Але коли я зрозумів, чим хочу займатися, то перестав ходити на роботу. Тепер я все роблю в кайф. Якщо мені щось не подобається, то просто не погоджуюся. В оточенні кожної людини багато людей, які роблять те, що не люблять, живуть не з тими, з ким хочуть. У їхньому житті все відбувається не так, як вони б хотіли. І від цього в основному з'являються проблеми. А коли ти в гармонії з собою, тоді все виходить.

Що у вас зараз є в надлишку і чого не вистачає для повного щастя?

Для повного щастя мені не вистачає часу, який я хочу проводити з дітьми. Раніше я бачив їх кожен день, а зараз два-три рази на тиждень. Мені їх дійсно не вистачає.

А що в надлишку… (Задумався.) Навіть не знаю. Якщо чогось багато, я намагаюся від цього піти. Навіть коли відчуваю, що занадто багато людей в моєму оточенні. Як кажуть: «Що занадто, те не здраво». Мені по роботі доводиться постійно бути на виду, від цього теж втомлюєшся і подібний стан цілком зрозуміло.

Ми якось розмовляли з Машею Єфросиніною про те, що у людей публічних професій є відмінна риса: віддавати енергію набагато більше і швидше, ніж це роблять інші. Ми як Power Bank - видали все і розрядилися. І потім підживлюватися енергією потрібно набагато довше. Тому часто відбувається не те, щоб вигорання... у мене починаються "ті" дні. (сміється.) Я мовчу, намагаюся ні з ким не бачитися, щось читаю або дивлюся і таким чином наповнююся.