Instagram-блогер Софія Стужук, у якої 5,5 мільйонів передплатників, через чотири місяці після збільшення грудей задумалася про її зменшення. Про це сама дівчина розповіла в сторіс на сторінці в Instagram.

За її словами, їй вже набридли ці "п*рноактриські ц*цьки"» Справа в тому, вважає блогерша, що її груди виглядають ненатурально, сидять високо, через що вона відчуває себе гумовою лялькою.

"Зізнаюся Вам нарешті. Нарешті дійшло. Дуже хочу переробити ці п*рноактриські ц*цьки. Вони жахливо ненатуральні і мені не подобаються, і я жахливо незадоволена результатом", - скаржиться Софія.

Вона також зазначила, що хотіла б також «скинути назад ці 10 злощасних кілограмів вже пора».

Скрін, Instagram Софія Стужук
Скрін, Instagram Софія Стужук

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"І попу хочу накачати, а не можна буде ще довго з моєю травмою», - додала блогерка.

"Які фото. Яка фігура! Софія, ви прекрасні", "Як можна бути такою красивою?", "Нереально красива матуся, виглядаєш дуже щасливою», "Фоток багато не буває, ми зацінимо", - пишуть під знімками фанати красуні з ідеальним тілом.

Сама Софія позиціонує себе як "громадського діяча", і ту "найсильнішу і незалежну маму трьох дітей з обкладинки PLAYBOY". У Софії - три маленьких донечки.

Раньше "Знай.uа"розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертою